Tuinineendag.nl op verkoopbijeenkomst in Wommels

Dinsdagavond vond in Wommels de verkoopbijeenkomst plaats voor 10 koopwoningen. Een mooi project van Jansma projectontwikkeling naar ontwerp van Johan Sijtsma architectenteam. De verkoop verloopt via Boonstra makelaardij uit Bolsward. Ook wij van Tuinineendag.nl waren hier aanwezig. Het was een geslaagde avond!

Lees meer...

ontwerpster Joke Witteveen

Joke Witteveen, een enthousiaste tuinontwerpster uit Roodhuis die prachtige tuinen creëert. Ook de 4 tuinontwerpen voor Tuinineendag komen van haar hand. Maar wat is haar geheim, wat maakt een voortuin een echte Joke Witteveen tuin? En wat vindt ze eigenlijk van de Tuinineendag- formule? We vroegen het haar tijdens een kort interview.

Lees meer...

hovenier aan het woord

Een compleet nieuwe voortuin in slechts 1 dag. Dat klinkt super voor de klant, maar wat vindt de hovenier er eigenlijk van. Kunnen ze in dit korte tijdsbestek nog steeds de kwaliteit waarborgen die ze normaal gesproken nastreven en zijn de 4 tuinontwerpen ook echt in een dag te realiseren? We vroegen het Bart-Jan Tuinier van ‘Hoveniersbedrijf André Tuinier’ uit Sneek. Zij hebben maandag 24 juni het tuinontwerp ‘Stoer – Strak’ aangelegd in een voortuin van 5 x 5 meter.

Lees meer...

tuinineendag.nl in Sneek

Weer een tuinineendag metamorfose klaar voor Peter en Angela Nauta (tuinontwerp Stoer - Strak). Uitgevoerd door André Tuinier hoveniers uit Sneek. Bekijk hier het resultaat!

Lees meer...

tuinineendag.nl in Franeker

tuinineendag.nl in de praktijk. Deze keer in Franeker, gerealiseerd door de vakmensen van Tuinservice Herman Hilarides uit Arum. Met als resultaat een tevreden klant die ons nog een leuke reactie op de mail naliet: 'Nogmaals mijn complimenten voor alle harde werkers en het resultaat!'.

Lees meer...

Van niets naar een tuin in een dag

De bijlage 'Noflik wenjen' die eens in de zoveel tijd op zaterdag bij het Friesch Dagblad wordt uitgegeven heeft tuinineendag.nl ook ontdekt! Check hier het artikel.

Lees meer...

tuinineendag.nl in de Wonen & Co

Ook in de media volop aandacht voor tuinineendag.nl. Een mooi stuk in de Wonen & Co. Heb je de Wonen & Co gemist? Lees het hier alsnog!

Lees meer...

Voorbereidingen Huis en Tuin Beurs

Vanaf donderdag 28 februari t/m zondag 3 maart vindt de Huis en Tuin Beurs weer plaats in Leeuwarden. De voorbereidingen in het WTC Expo zijn al volop gaande.

Lees meer...